Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

12.10.2024. Svjetski dan hospicija i palijativne skrbi

IMG-66cacd17dadc65ae8bec9708c75920f3-V

Ususret obilježavanju Svjetskog dana hospicija i palijativne skrbi 12.listopada 2024. djelatnici palijativne skrbi Doma zdravlja Vukovar i članovi Društva za hospicijsku i palijativnu zdravstvenu njegu Hrvatske udruge medicinskih sestara održali su tečaj “Centralni venski kateteri – toaleta i održavanje prohodnosti centralnih venskih katetera”

Tečaj je bio namijenjen djelatnicima (medicinskim sestrama prvostupnicama) u specijalističkim mobilnim palijativnim timovima, patronažnim medicinskim sestrama i tehničarima, medicinskim sestrama i tehničarima u ambulantama obiteljske medicine, za medicinske sestre i tehničare u zdravstvenoj njezi u kući, medicinske sestre u domovima umirovljenika, medicinske sestre i tehničare na bolničkim odjelima, mentore u medicinskim školama.

Hvala kolegicama i kolegama iz Doma zdravlja Županja, Doma zdravlja Vinkovci, iz Nacionalne memorijalne bolnice “dr. Juraj Njavro” Vukovar, Opće županijske bolnice Vinkovci, Doma zdravlja Osječko baranjske županije, Zdravstvene i veterinarske škole “Andrija Štampar ” Vinkovci, iz Doma za starije i nemoćne Vukovar iz Ustanove za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju u kući.