Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Međunarodni dan starijih osoba 1.listopada

DAN_STARIJIH_OSOBA2018

Grad Vukovar kroz inicijativu Upravnog odjela za kulturu, obrazovanje, sport, 
branitelje, socijalnu politiku i civilno društvo i Doma za stare i nemoćne, 01. listopada 2018. godine s početkom u 11,00 sati ispred zgrade Radničkog doma u Vukovaru, obilježit će Međunarodni dan starijih osoba.

Povod za obilježavanje je otvaranje još jedne od mogućnosti koja će osigurati sudjelovanje osoba treće životne dobi u društvu u skladu s njihovim potrebama i mogućnostima.

Prigodan program, uz gore navedeni Upravni odjel, organizirali su Dom zdravlja Vukovar, Crveni križ Vukovar i Dječji vrtić Vukovar 1, a suradnici su Dom za starije i nemoćne osobe Vukovar, Udruga umirovljenika “Zapadni Srijem” – podružnica Borovo naselje, Udruga umirovljenika „Vukovar novi“, Hrvatska udruga umirovljenika i invalida rada grada Vukovara, Dom za stare i nemoćne Primum i Dom Magnolija kojima se ovim putem zahvaljujemo na suradnji.

U prigodnom programu koji očekuje naše sugrađane treće životne dobi predviđeno je mjerenje tlaka i šećera u krvi, podjela informativnih letaka, domjenak, nastup vrtićke djece Dječjeg vrtića 1 Vukovar i TS Allegro