Važna obavijest u vezi COVID-19!
Mole se svi pacijenti koji imaju respiratorne teškoće (kašalj, curenje nosa, povišenu temperaturu) da ne dolaze u prostore doma zdravlja već da prvo telefonom kontaktiraju svojeg liječnika!
TELEFONSKI BROJ VAŠEG DOKTORA JE STALNO ZAUZET? U TOM SLUČAJU ZOVITE GA NA DODATNI BROJ , I OSTAVITE PORUKU.

DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - SAJMIŠTE
Adresa: Sajmište 1 , 32000 Vukovar
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - BLAGE ZADRE
Adresa: Blage Zadre 1, 32010 Vukovar
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - TRG KRALJA TOMISLAVA
Adresa: Trg kralja Tomislava 2, 32000 Vukovar
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - ILOK
Adresa: J.J. Strossmayera 49, 32236 Ilok

narucivanje

Postovani,  

Htjela bih javno pohvalit dr.Sandru Miholek Brkic i njenu sestru Radu. Prosli mjesec sam prebolila coronu,  uz dosta teske simptome koje je moja doktorica svakodnevno nadzirala i pratila. Uz svu ovu strku i zbrku i toliko pacijenata kojih je svakim danom sve vise i vise ona je svaki dan na bilo koji nacin (telefon, mail) stupila u komunikaciju i provjerila moje stanje. 

One su jedno veliko i od im HVALA!!

30.11.2020.


Stovani djelatnici Medicine rada,

danas sam kod vas pogresno nazvala i radi toga se izvinjavam.Djelatnici vaseg odjela(mislim da je bila gospodja Dragana ako sam dobro razumjela),  jako se  potrudila da mi pomogne, iako to nije morala .To je za svaku pohvalu.I nije se samo ona trudila. Drugi djelatnici u pozadini su se tkodjer potrudili.U ovim teskim vremenima zdrastveni djelatnici su posebno izlozeni stresu i kumulciji rada.Najljepsa hvala .Pokusajte i u buducnosti biti ponosni na vas zahtjevan rad i vas odnos sa patientima i njihovim obiteljima.

Zelim vam puno uspjeha u radu i ostanite svi zdravi.

Srdacan pozdrav
Irma 12.11.2020.


Poštovani, 

Želim da pohvalim Vašu djelatnicu Ljubicu Samardžija koja radi u covid ambulanti u Borovu. Osobno radim sa strankama i znam koliko je teško nekad sa ljudima, baš iz tog razloga me ona i oduševila. U ovim teškim situacijama na tako opasnom radnom mjestu od Vaše djelatnice sam doživila nešto što se zaista rijetko sreće. Toliko je pažljiva, smirena i draga. Sad kad nam je najvažnija vjera u medinsko osoblje, kad nas samo to može smiriti, ja sam od nje to doživila. Mene je osobno bio strah jer imam malo dijete ona je dala sve od sebe da me smiri. Rezultat sam trebala čekati do pon ali ona me je zvala u subotu da mi javi i da pita kako smo svi. Netko bi me možda gledao kao idući broj za testiranje ali ona se postavila tako da znam da nismo sami i da u svakom trenu imamo podršku medicinskih djelatnika a to tad najviše znači. Tražila sam način sa ovo javno napisem jer želim da svi znaju kakve divne djelatnike imamo ali na žalost nisam našla pa sam morala ovim putem.  

Lijep pozdrav
Milica, 02.11.2020.


Poštovanje,

moje je ime Zoran P. i želio bih se zahvaliti, iskreno i od srca osoblju SANITETA, g-dinu Robertu V. i cijelom timu koji su mi učinili stvarno puno prevozeći mog teško bolesnog oca i majku u pratnji, dugi niz godina. Imaju moj naklon do poda. Te isto tako i timu palijativne skrbi sa sestrom Karolinom i Dunjom te doktorom i stomatologom koji su isto tako učinili puno i bili tu svaki put kada je trebalo a trebalo je puno puta. Moja majka me je zamolila da se i u njeno ime zahvalim. Dobri su to ljudi.

Možda je ova poruka malo nestručno napisana i ispričavam se na tome, ali je u potpunosti iskrena.

Zoran, 19.10.2020.


Ovim putem želim iznimno pohvaliti sve djelatnike palijativne skrbi, posebno sestru Karolinu i Dunju kao i doktora Tina Jovanovca i psihologa Domagoja Matanovića koji su nam iznimno puno pomogli u teškim trenucima te smo im na svemu jako zahvalni.

Jako je lijepo imati nekoga kome se možeš obratiti za pomoć kad je potrebno kako bi pomogli svojima najbližima i olakšali im probleme i zdravstvenu skrb.

Tomislav, 30.10.2020.

 

Pretraga

 

SAVJETOVALIŠTE ZA DOJENJE

TEČAJ ZA TRUDNICE

TEČAJ 4 1

Palijativna skrb

EU projekt (UP.02.2.1.02.)

eu projekt21

edukacija

KORISNI TELEFONI

 Opća bolnica Vukovar
           +385 32 452 111
 
 Zavod za javno zdravstvo,Vukovar
           +385 32 413 179
 
Opća bolnica Vinkovci
           +385 32 349 349
 
Hitna medicinska pomoć
           
194 ili 112
 

 

 

HZZO Vinkovci
          +385 32 308 911

HZZO Ispostava Vukovar
           +385 32 441 725

HZZO Ispostava Ilok
           +385 32 590 440


 Izrada i održavanje MCE Vukovar

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.dzvukovar.hr koristi kolačiće (cookies).

Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem istih.

Prihvaćam