Važna obavijest u vezi COVID-19!
Mole se svi pacijenti koji imaju respiratorne teškoće (kašalj, curenje nosa, povišenu temperaturu) da ne dolaze u prostore doma zdravlja već da prvo telefonom kontaktiraju svojeg liječnika!
TELEFONSKI BROJ VAŠEG DOKTORA JE STALNO ZAUZET? U TOM SLUČAJU ZOVITE GA NA DODATNI BROJ , I OSTAVITE PORUKU.

DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - SAJMIŠTE
Adresa: Sajmište 1 , 32000 Vukovar
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - BLAGE ZADRE
Adresa: Blage Zadre 1, 32010 Vukovar
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - TRG KRALJA TOMISLAVA
Adresa: Trg kralja Tomislava 2, 32000 Vukovar
DOM ZDRAVLJA VUKOVAR - ILOK
Adresa: J.J. Strossmayera 49, 32236 Ilok

narucivanje

POTPISIVANJE UGOVORA

Dana 15. svibnja. 2018. godine Dom zdravlja Vukovar je prisustvovao svečanosti uručivanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za uspješne prijavitelje projektnih prijedloga “Specijalističko usavršavanje doktora medicine” (UP.02.2.1.02.) u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali” za razdoblje 2014. – 2020. koje je organiziralo Ministarstvo zdravstva kao Posredničko tijelo razine 1.


100% BESPOVRATNIH SREDSTAVA

U okviru projekta “Specijalističko usavršavanje doktora medicine” Dom zdravlja Vukovar, kao uspješni i prihvatljivi prijavitelj, osigurao je 100% bespovratnih sredstava u iznosu 2.167.042,56 kuna za specijalističko usavršavanje doktora medicine.

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava potpisan je 15. svibnja 2018. godine, a potpisnici ovog trilateralnog ugovora su ministar zdravstva, prim.dr.sc. Milan Kujundžić,dr.med., ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, g.Ante Lončar,dipl.iur., te ravnatelj Doma zdravlja Vukovar Ante Lohinski, mag.oec.


2 SPECIJALIZACIJE

Razdoblje provedbe projekta je od 2018. – 2023. godine.

Iz ovog projekta će se financirati ukupno 2 specijalizacije iz obiteljske medicine za područje Vukovarsko srijemske Županije.


EU SOCIJALNI FOND

Ovim projektom se stvaraju pretpostavke za popunjavanje timova bez nositelja, te dijelom popunjavanje timova nakon odlaska liječnika u mirovinu.

Riječ je o financijskim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru Prioritetne osi 2 ( Socijalno uključivanje), Investicijski prioriteti 9.iv. ( Poboljšanje pristupa pristupačnim, održivim i visokokvalitetnim uslugama, uključujući usluge zdravstvene skrbi i socijalne usluge od općeg interesa), Specifičnog cilja 9.iv.1. ( Održivo poboljšanje pristupa zdravstvenoj skrbi u nerazvijenim područjima i za ranjive skupine te promocija zdravlja) Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali” za razdoblje 2014. – 2020.


SVRHA PROJEKTA

Svrha je projekta povećati broj specijalista obiteljske medicine, kako bi se poboljšala kvaliteta zdravstvenih usluga. Projektom će se također unaprijediti učinkovitost zdravstvenog sustava na primarnoj razini čime će se pridonijeti smanjenju upućivanja pacijenata na više razine, prvenstveno bolnice. Većina ambulanti koje su u nadležnosti Doma zdravlja Vukovar nalazi se u ruralnim, udaljenim i depriviranim mjestima u kojima živi većinom stanovništvo starije životne dobi i gdje je dostupnost kvalitetne zdravstvene zaštite od životne važnosti. Na taj način projekt direktno doprinosi ostvarenju specifičnog cilja 9.iv.1 "Održivo poboljšanje pristupa zdravstvenoj skrbi u nerazvijenim područjima i za ranjive skupine te promocija zdravlja“ Prioritetne osi 2 socijalno uključivanje u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“. Projekt će doprinijeti ostvarenju i Nacionalnog programa reformi 2017., jer će rezultati projekta povećati broj specijaliziranih zdravstvenih radnika koji će osigurati dostupnu i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu stanovništvu Vukovarsko-srijemske županije.


ISKLJUČENJE ODGOVORNOSTI

Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Doma zdravlja Vukovar


KONTAKT OSOBA

Kontakt osoba za više informacija o projektu:

Branko Maričić, dipl.oec.
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Telefon: 032 / 413 - 392

 

logo EU OK logo esf OK

Pretraga

 

SAVJETOVALIŠTE ZA DOJENJE

TEČAJ ZA TRUDNICE

TEČAJ 4 1

Palijativna skrb

EU projekt (UP.02.2.1.02.)

eu projekt21

edukacija

KORISNI TELEFONI

 Opća bolnica Vukovar
           +385 32 452 111
 
 Zavod za javno zdravstvo,Vukovar
           +385 32 413 179
 
Opća bolnica Vinkovci
           +385 32 349 349
 
Hitna medicinska pomoć
           
194 ili 112
 

 

 

HZZO Vinkovci
          +385 32 308 911

HZZO Ispostava Vukovar
           +385 32 441 725

HZZO Ispostava Ilok
           +385 32 590 440


 Izrada i održavanje MCE Vukovar

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.dzvukovar.hr koristi kolačiće (cookies).

Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem istih.

Prihvaćam